Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2016 23:59 - С Петър Дънов и неговите деца и внуци на неговия 152 рожден ден заедно с баща му Васил Левски.Част 1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 14100 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 08.03.2017 04:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес,11 юли 2016 година Петър Дънов–единственият и преживе неизживяно ненарадван любим син на Васил Левски,навършва 152 години!
Заедно с него и с неговите генетични потомци от свещеното родословие на Българската царска династия Дуло,съставена само от потомци на Исус и Мария Магдалена,ще компилираме основни моменти от непознатото му битие–житие,които сме разкрили в нашите документи досега.  
 
image


Какво ни каза на Рождения си ден Петър Дънов,единственият син на Апостола на Свободата Васил Левски
bezistena.blog.bg/history/2015/07/11/kakvo-ni-kaza-na-rojdeniia-si-den-petyr-dynov-edinstveniiat-.1375404

Петър Дънов е роден на 11 юли 1864 година неофициално в Карловското село Войнягово,селище основано от разселени законспирирани жреци от Ямболското село Войнига,Войника, разположено по източните продължения на Бакаджишките разклонения. 
 



image

Не познавал жена и нямал деца Учителят Петър Дънов?

Той,най–великият и възвишен поет и певец на универсалната космическа Всемирна Любов,чийто връх и апотеоз е Любовта между мъжа и жената,чиято еманация и висш Божествен дар и плод е Детето от тази Любов,няма да вкуси в изобилие от Божиите дарове,които той проповядва и във висш свещен дълг и мисия продължава златната първосвещена Божия родова линия,от която е Спасителят на Българите,човечеството и света!

Вижте какво казват разсекретените документи за Дънов–единственият син на Васил Левски,които разсекретяваме с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни.



ВНАСЯТ ИМПУЛС В НЕЩО ВЕЛИКО=Сина на Богиня Диана и Бог Исуш Балка от Ямбол–
Павел,Първородният син на Исус и Мария Магдалена,роден в Ямбол на 24.12.33 година
 
ВНАСЯТ ИМПУЛС В НЕЩО ВЕЛИКО=Сина на Сина на Богиня Диана и Бог Ешуа Балка от Ямбол–
Петър Дънов,син на Васил Левски,който е генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Тяхната златна първосвещена династична линия  


ЗЛАТНА РОДОВА ЛИНИЯ на=ЛИНИЯ на Рода Дуло на Бог Иза


Ямболското село Войника,разположено по източните продължения на свещения Бакаджик,е основано пък от разселени и законспирирани Ямболски жреци от Българския борчески възрожденски квартал Каргона (Каргана,Гергана),Каргуна(Кугери,Кукери),които след падането на Ямбол и България под турско робство–не "владичество"!,полагат началото на тайното жреческо посветено общество на Бялото Братство от праведните династични потомци на рода Дуло от Исус и Мария Магдалена,преследвано от тайната духовна езотерична полицейска служба на османските нашественици – юдо=данайо=византийско=гръчко=фанариотската адова инквизационна институция,която е работодателят и възложителят на тракийските османски племена,(подивели и изродени из азиатските пустоши,лишени от началото на 9 век от познанието и връзката с Българските Богове Исус и Мария Магдалена–Богродица и Тяхното благословение,за което сме ви просвещавали в предните ни документи),които османски племена са извикани и наети от горната инквизиция за разправа и унищожение на Българите. 

Османският султан Мурад I (Худавендигяр),чиито засекретени по–късно родови документи свидетелстват,че е посветен генетичен Български династ от Дуло,което за него време въобще не е било тайна за никой,и който навсякъде демонстрира Българският си произход,на първо место с името си и сакралния племенен хералдически символ–IYI,след превземането на Ямбол през 1373 година удостоява Ямболските каргунски жреци и потомците им с постоянен неприкосновен статут и сан на лечители,прорицатели и феномени,кръстени с херметичния жречески титул и индекс ВОЙНУЦИ,от чиито съвети и помощ се ползва постоянно,като организира постоянно наборно пръствие от тях на първо место в Ямбол след превземането на Ямболската крепост след близо 4 (четири)–месечна жестока обсада и битки !!! (за сведение Търново с естествените фортификационни условия устоява едва два месеца и половина) като прави Ямбол след превземането му своя столица,като тази повинна служба и техен статут са продължени през следващите години и векове и от синътът му Баязид и другите им династични потомци и по–късно в новата столица Истамбул.

ИСТАМБУЛ=ИС Т АМБУЛ=Иса и Диана от Ямбул=Иса и Диана от Олимб

ИСТАМБУЛ=ИС Т АМБУЛ=
Ямбул на Иса и Диана=Олимб на Иса и Диана

Вижте какво казват официалните исторически документи,криени или неглижирани досега,за султан Мурад(Амурат):

* През 1388 година (15 години след като Ямбол пада под турска власт и султанът го прави свещен столичен град за завърналите се не с мир в Тракия османски тракийски племена) Мурад подготвя поход към Сърбия,но отказът на Българския цар Иван Шишман и добруджанския деспот Иванко да се присъединят го принуждава да промени намеренията си. Великият везир Али Чандарлъ е изпратен с 30-хилядна армия на наказателен поход на север от Стара планина, където превзема Провадия, Мадара, Шумен и Варна.
Иван Шишман отива лично при Мурад в Ямбол и успява да сключи примирие, обещавайки да му предаде крепостта Дръстър.

ВЕЛИК ВЕЗИР=
Бог Иза е Бълкарин !!!

* Великият везир Али паша завладява по-голямата част от Северна България и цар Иван Шишман е принуден да се пресели в Никополската крепост. През същата година в г. Ямбол той е принуден да препотвърди васалската си клетва.

* Цар Иван Шишман няма никакви сили да се противопостави на нашествениците.
Той се явява пред султан Мурад І при Ямбол,покрит с мъртвешки саван,и моли за милост.


Излишно е,но за нас не е излишно да питаме и да разпитваме,къде се извършват такива сакрални култови и ритуални свещени актове и събития,като подписването на безусловна капитулация и сключването на унизителен пораженчески мир,скрепен с висшето доказателство за пълно подчинение и васалност–даването на най–красивата,най–личната и влиятелна тогава жена на България и на Европа–Кера Тамара,сестрата на Иван Шишман,за безумно желана съпруга от Мурад!

Да не би султан Мурад,минавайки уж "най–случайно" от тука пътьом,както навремето уж "най–случайно" през Ямбол минал император Диоклециан,че го нарекъл това уж "пусто место" ГРАД НА БОГОВЕТЕ!,да се е хванал да лови тунджански тлъсти шарани или да бие фазани в прословутата фазанария в Ормана край Ямбол,та клетият ни цар Иван Шишман го открил и той напълно"случайно по тия места,маскирал се като пътник към царството на мъртвите с мъртвешки саван!

ОРМАНА=МОРАНА=Мария

Разбира се,че хич не са случайни тия неслучайни съвпадения и исторически кодирани послания,подавани за нас Отгоре!

Разбира се,че тия епични актове и ритуали се извършват задължително на Първосвещеното за победителя и за победения култово место,което най–често е и новата столица на победителя. 
 
Ямбол!


image
 
Показвме ви къде точно е извършен този свещен или триумфален,или позорящ акт за другата страна,и къде е станало предаването и приемането на Тамара–точно на изгрев Слънце на Еньов ден на върха на Еньова могила,която се намира на пътя на 400 метра от Кабиленския манастир на Пресвета Богородица и на 400 метра от село Кабиле.

Същата могила,основен енергиен пилон от важния южен енергиен лъч на централния енергиен генератор Зайчи връх,която непосветени неразумни археолози се канят да унищожат под прикрието на благовидни археологически разкопки,въобще нямащи си и на представа,какви рискове поемат върху себе си!
Казваме им го най–добронамерено и превантивно за тях,посягащи непосветени на Божи поднебесен храм!

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса
 
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=на
Хан(Кан,Жрец) на Богиня Диана Мария и Бог Иса 

...

И в телеграфен стил за ямболската трансформирана жреческа гилдия ВОЙНУЦИ, които придобиват със султански ферман неприкосновен статут,и благодарение на явната и скритата им роля и пси–енергийно влияние сред султаните и великите везири,и висшата османска аристокрация и висши служители,Българите са съхранени от пълното им изтребление,за което работят постоянно юдо=данайо=византийско=гръко=фанариотските идологически подстрекатели и вдъхновители на османците,подкрепяни от всички европейски християнски (псевдо–Исусови) сили–перманентни заговорници срещу Святия Божи Български народ.

ВОЙНУЦИ=ВОЙНУТСИ=Богиня Диана и Иса

жречески феноменни потомци и служители на Бог Исус и Мария Магдалена,които при новите условия се трансформират в гилдията на народни лечители,пророци,врачки, баячки,народни скитащи поети,певци и музиканти,както и голяма част от тях съставят монашеското духовно съсловие,закодирващо и мултиплициращо свещената Българска Божия родова информация.

Войнуците влизат в конспиративно съзаклятие с другата Българска жертвена каста–с дервишкото съсловие на суфитите,които са по–рано трансформиралите се Български жреци при условията на подмяната на тяхната свещена владетелска династична линия,идваща от Българският Исусово–Мариин Първожрец на арабските азитски племена–Пророкът и Светец Мохамед,от изродените Български династи от неговия род,влезли с родопредателско съзаклятие с юдо=данайо=византийците.
Войнуците и дервишите–суфити дават и скритата обща насока на битовия,религиозния държавническия и социалния живот на османците,като имплантират навсякъде в него чрез Свещения шифър информация за Българските общи Богове на османските племена и на Българите,както и на всички други тракийски племена,започвайки на първо место с официалния и народния турски език,както и с т.нар."турцизми".

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Диана Матара
не пипайте свещените турцизми,защото Отгоре удрят през пръстите!

От това херметично жреческо име произлиза и обширното категорийно семантично гнездо на ВОЙНИЦИ,ВОЙНА...  

Именно Ямболското тайно жреческо съсловие Войнуци заселва село Войника на Войнишкия Бакаджик,които след време се разселват с мисионерска задача и жертвена мисия към Средногорските и Старопланински географски региони,създавайки и активирайки емблематичните култови Български борчески и възрожденски поселения и средища на съхранение на Българщината чрез свещената Божия кръв–Панагюрище,Карлово,Калофер,Копривщица,както и конкретно селата Мътеница и Старосел,за които сме ви просветили,както сега и за Войнягово.
За войнушкия–жречески Ямболски произход на основните водещи фамилии на тия селища и конкретно за родното село на Петър Дънов–Войнягово,има и постоянно излизат все повече автентични документи и в прав,и в кодиран текст!

В село Войнягово,
от където е и бащиният род на Васил Левски,идващ от пра–...прадядо му Пайсий,на чието име е и едно от конспиративните му постоянни местообитания–друго близко ямболско жреческо поселение и светилищен център–село Отец Паисиево,при които свои роднини Левски е търсил убежище по официални данни,през пролетта на 1864 година Васил Левски завежда в най–дълбока конспиративност и тайна при своите кръвни близки роднини и съзаклятници–съратници,своята Любима и законна съпруга Мария–монахинята Серафима от Калоферския метох,с която има сключен династичен брак с помощта на посветения Български Първожрец Г.С.Раковски,който я издирва в Ямбол по тайните документи на истинската Българска история на Паисий (с които документи ви запознаваме постоянно),и която е в напреднала бременност със сина им Петър–кръстен на името на зверски убития баща на Мария,на когото турци отрязват главата,както отрязват главите още и на майка ѝ и на сестричката ѝ пред очите на невръстната,но вече разбираща всичко малка Мария.

СЕРАФИМА=Бог Иса и Мария
официалното монашеско име на Любимата и жертвена съпруга на Левски,майката на Петър,което име задължително е по секретния кръстнически списък на жреческия регистър с анаграмирани имена и титули на Исус и Мария Магдалена,съставени по правилата на Свещения шифър

Повече информация в прав текст и още повече в скрита кодирана форма за Левски и Серафима вижте в романа "Левски" на жертвената му потомка Яна Язова

След няколко месеца–на 29 юни стар стил–11 или 12 нов стил,се ражда синът на Левски и на Мария–Петър,бъдещият мирови Учител на Българското световно Бяло Братство,на който Левски предава първожреческите си първосвещени Божии феноменни гени,и успява да го съхрани и упази в най–дълбока тайна и секретност преживе с верният си духовен и кръвен побратим и съзаклятник Константин Дъновски,в чиито ръце на достоен жертвен приемен Баща предава малкия Петър, преди да тръгне сам да се предава в саможертвен акт на безсилната турско–фанариотска полиция да го залови принудително,за да премине в транспространствено постоянно висше Светейшо служение,от който момент пък преосветил се и облякъл се със силата и мощта на висш Божи служител–Светец,Свети Левски поема постоянните грижи и посвещение на сина си Петър,впоследствие и на четиримата си внуци и двете си внучки от Петър,както и над целия Български народ.  

ДЪНОВ=Богиня Диана

ПЕТЪР ДЪНОВ=Брат от Богиня Диана

БЕИНСА ДУНО=
Богиня Диана и Иса



Днес–11/12 юли или на 29 юни 2016 година,Свети Петър Дънов навърши 152 години.

Това потвърждават тримата с баща му Свети Васил Левски и пра...прадядо му Свети Паисий,участвали в нашия реален транпространствен нощно звезден и сутришен изгревен екип по съставянето на този постинг–честитка и послание!  
 


Скритата сакрална генеалогия на Левски.Потомците на Левски.
bezistena.blog.bg/history/2015/02/20/skritata-sakralna-genealogiia-na-levski-potomcite-na-levski.1339882

Истината,от която най–много се страхуват душманите на Българите:

1.От момента на саможертвената си смърт Левски премина в реална действителна транспространствена служба със сан Светец в Божията безсмъртна армия и от тогава той е постоянен надзорник и закрилник на Българите – Свети Васил Левски,в последния етап на Божия проект преди Съдния ден!

2.Левски ни остави на жертвена служба единствения си син – Петър Дънов,който от своя страна ни остави в жертвено служение своите четири сина и две дъщери, първородният син от които е Георги Димитров,а второродният му син е Омраам Микаил Айванхов, основал Бялото Братство във Франция по заръка на баща си Петър 
 
image  image  image  image 

          Баща                                син                        внук            внук,брат на Георги


image   image    image    image
         
           Баща                       син                   внук                   внук,брат на Георги
 
Така че сега в България и по света живеят потомците на Левски,които са святата първородна династична линия на рода Дуло,основан от Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и за които епохални тайни и задействани събития и процеси Те ви просвещават чрез екипа на БЕЗИСТЕНА,чийто блог ви приканват настоятелно да посетите и научите тайните на Българите и всеки да познае себе си като потомък от Божието семейство и приносител на феноменни параметри и свойства,които да реализира за свое и за общото благо за Спасението на Българите и човечеството!

Свети Апостол Васил Левски и Свети Петър Дънов ще ви съдействат постоянно за това свято дело чрез съекипна работа с Посветените си генетични потомци от Всемирното Бяло Братство сред вас,които чуват и виждат мъките,страданията и надеждите на Българите! 





Левски е канонизиран като Свети Апостол Васил Левски в Ямбол на 29 март 2013 г от учредители на Комитета за спасение на Безистена 
bezistena.blog.bg/history/2015/02/19/levski-e-kanoniziran-kato-sveti-apostol-vasil-levski-v-iambo.1339623


Ние предаваме посланието на Свети Апостол Васил Левски към генетичните му потомци:

"Потомци на Левски от плът и кръв,реални и живи,човеци като всички други човеци, дошли до днес чрез единственият син на Васил Кунчев-Петър Дънов,познат и като Беинса Дуно,който продължава Свещения Божи род на Баща си чрез пазеното в най-строга тайна и конфидициалност негово потомство от четири сина и две дъщери...
Благословени сте,Ямболии и Българи!
Исус и Мария ви обичат с огромната Си Любов и бдят над вас с цялото Си небесно войнство,предвождано от Свети Апостол Васил Левски-войнство,подготвящо завръщането Йм!"

–Потомци на Левски?!?!Наверно говорите символично и поетично-метафорично?
–Никаква символика не употребяваме!Говорим това,което ни диктува самият Свети Апостол Васил Левски!Неговите генетични святи потомци бяха на поклонението в Свещения Ямбол!
Негови потомци има и живеят,повечето без и да подозират дори за произхода си,и из цяла България и по света-не само символични потомци по неговия Дух,но и настоящи генетични потомци от неговия Божествен Исусов ген,кръв, плът,Душа и Дух!
И Свети Апостол Васил Левски бе на поклонението.

И чуйте какво ви казва безсмъртният Светец: 

"Какво ме опявате като на умряло–мене,вечно живият и вече безсмъртният!
Мене Светеца!
Още от бесилото и минах във вечния живот в служение на Отец ни Исус и Майка Мария Магдалена!
Стига сте ме опявали–сред вас живите има мъртви за опяване!
Ние със синът ми Свети Петър Дънов работим непрекъснато за възкресението и съживяването ви и подготвянето ви за Явяването на Исус и Мария и целият небесен свят,а това не става с опяване,а с музика и пеене!
Тия песни,дето ви ги пускаме с нашите хора от bezistena.blog.bg и ви разхождаме по целия свят на всички езици с тях,кой ги съчинява и праща на земните композитори, мислите! 
С Петър сме прекрасен творчески и изпълнителски тандем и Съпредседатели на небесния съюз на композиторите и музикантите и всяка нова песен за Земята се прави от нашите екипи и минава през нас!
След малко двамата тръгваме с екипа на bezistena.blog.bg на поредното тържество в гимназията Васил Левски за да вдигнем духа на все по–смачканите и все по–отчаяни Ямболии и на всички Българи като цяло,а като се върнем,ще превключим на съвсем друга вълна и честота и от минорните панахиди и пасиони ще се прехвърлим на мажорните...,нека бъде изненада!"


МИНОР=Мария
МАЖОР=
Мария и Ежуа
музикален строй,чиито устойчиви тонове образуват голямо тризвучие с бодро и весело звучене,тържествено,бодро и радостно настроение.




Мастер Омраам Микаел Айванхов,четвъртият син на Петър Дънов и внук на Васил Левски,основател на Френското Бяло Братство.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/13/master-omraam-mikael-aivanhov-vtoriiat-sin-na-petyr-dynov-i-.1375826

image

Четвъртият син на Петър Дънов и внук на Васил Левски,е Омраам Микаел Айванхов.
Мастер Микаел Айванхов е Български окултист и астролог,смятан от последователите си за духовен учител,философ и педагог.
По поръчение на баща си Беинса Дуно,който го посвещава и подготвя за мисията му сред потомците на Богомилите,които са Катарите,в бившата изконна Българска имперска провинция FRANCORUM–Българското кралство на Българския златен клон на рода Дуло, основан от Кловис Меровинг,Айванхов основава френското отделение на Всемирното Бяло Братство.
"Учението на Айванхов е силно повлияно от Петър Дънов и следва рамката на езотеричното християнство"–казват изследователите му.
Книгите на сина на Петър Дънов и внук на Васил Левски–Омраам Микаел Айванхов,са преведени на повече от двадесет езика.

FRANCORUM=ФРАНКОРУМ=
ФРАНК РУМ=Фарк Мария=Барк Мария=Мария България

КЛОВИС МЕРОВИНГ=
Иса Балг и Богиня Мария=Исус Българина и Богиня Мария

...................

Четвъртият син на Петър Дънов е Михаил Иванов,роден през 1900 г.в Българското битолско село Сърбтци.

СЪРБТЦИ=Цар Иса и Богиня Диана

Официалният баща на Михаил–Иван Димитров,бил дребен земевладелец,но две години преди раждането на Михаил(сиреч една година преди зачеването му!!!) тръгва да търси работа по далечни краища,(което означава на далечни места из България,който процес продължава винаги дълги години въобще без да се завръща гастарбайтерът в родния си край при жената) работи във въглищни рудници,после като дървар,накрая опитва търговия с дървени въглища във варненско–сиреч за годините на гурбетчийството се отдалечава възможно най–далече от дома си,без да се е завърнал нито веднъж докато жена му замине с децата при него във Варна.

Майката на Михаил–Доля Димитрова,била религиозна жена,омъжва се на 14-годишна възраст и на 24 години ражда Михаил.

ДОЛЯ ДИМИТРОВА=Дуло от Богиня Диана Мадара
генетична потомка от Дуло,селектирана Отгоре и подготвена за специалната ѝ мисия да приеме свещеното Божие семе от Дънов,и да роди сина му в строга жертвена конфидициалност,с пълното знание и съпричастност на майката на Доля–Астра,която била известна народна лечителка и акушерка,посветена във висшата конспирация Исусово–Мариина династична феноменна жрица от Дуло,която приемала болни от близо и далеч,работела ден и нощ с благородство и всеотдайност.

На 17 години Михаил е превлечен от баща му Петър Дънов във Варна в основаното от него училище на Бялото Братство. 
През 1937 г. Дънов му поръчва да основе клон на Бялото братство във Франция.
През следващите 49 години,до смъртта си,той разпространява учението на Всемирното Бяло Братство, изнасяйки повече от 5000 лекции.

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Богиня Диана Мария и Бог Исус

Развива окултна дейност не само във Франция, но и в Швейцария, Канада, САЩ, Великобритания и Скандинавските страни. Лекциите му са издадени и под формата на книги. Публикуват се от издателство „Просвета“.

След Втората световна война е осъден на затвор по обвинение в сътрудничество на Гестапо по време на войната.Източници от езотеричните среди твърдят,че през 1960 е реабилитиран от Апелативния съд на Екс-ан-Прованс,като са му поднесени писмено официални извинения.

През 1947 г.Иванов регистрира във Франция асоциация „Изгрев“, в Севър, което първо бива наречено „Божествено училище“,а после преимевувано на Всемирно бяло братство.През 1953 г.,в околностите на Фрежюс,Иванов създава информационен център на Всемирното бяло братство,която продължава да функционира и след неговата смърт.

ФРЕЖЮС=Жар Бог Иса=Цар Бог Иса

В средата на м.юни 1981 г.посещава България по покана на Комитета за култура, оглавяван от Людмила Живкова,за тържествата по случай 1300-годишнината на Българската държава.
В резултат на тази среща,както и заради люборододието ѝ и цялостната ѝ дейност за възстановяване на истината за Българите като култиватори и цивилизатори на цялото човечество,обединените анти–Български вътрешни и руски тъмни сили и служби само след месец убиват Посветената от Ванга потомка на Исус и Мария Магдалена.

Мерзавци и будали,не предполагайки и дори,че така увеличиха Българските реално действащи всемогъщи Светии и Светици още с една – Света Людмила Живкова,и така приближават все по–близо деня на идването на Боговете ни с Всемирното Бяло Братство и Сестринство!


Философията на Айванхов учи, че всички хора, независимо от раса, религия, социално положение, интелектуални способности или материално положение, са пригодени да вземат участие в създаването на новия ред, съответстващ на епохата на Водолея. Това трябвало да се осъществява чрез личностна трансформация на всеки, чрез развитие и усъвършенстване в хармония с Божествения свят.

През 1937, когато пристига във Франция, Айванхов претендира,че е наследник на Дънов,на богомилите,че притежава тайно свещено знание от тибетски учител и че притежава знания, „които се съдържат в книги, които се съхраняват само в четири библиотеки на света“ и че идва новата епоха, в която ще управлява шестата раса. Теорията за Шестата раса в системата на Айванхов той е наследил от духовния си учител Петър Дънов.
Баща му. 
 
И още много информация за четвъртия син на Петър Дънов вижте в горния постинг.



Как анти–Българската тайфа от изродени българи:австро–унгарския шпионин Каниц,юдея Иречек и братя Златарски,скриха пирамидите на извънземните в България 
bezistena.blog.bg/history/2015/01/07/kak-anti-bylgarskata-taifa-ot-izrodeni-bylgari-avstro-ungars.1328885


...След всички тия категорични документи,че култовата свещена чудотворна икона ДОСТОЙНО ЕСТЬ е групов портрет и кодирано послание за Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена и техните три деца,които са епохалната тайна СВЕТА ТРОИЦА на Българите,ние официално поставяме надпис върху нея с истинското име и съдържание на иконата: 

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Дете на Исус и Диана
ДОСТОЙНО ЕСТЬ=
Деца на Исус и Диана

image

Тази икона установява и разнася навсякъде сред Българите тройната блага вест,че Бог Исус и Богиня Майка Мария имат три деца,които дадоха в жертвено служение на Българите и всички човеци,и че от тия деца призлиза подновеният и преосветен Новозоветен Български феноменен династичен Божи род Дуло и народ.
Същата инфрмация е вложена и в химна ДОСТОЙНО ЕСТЬ,на който вторият стих указва,че децата на иконата,които са децата на Исус и Мария Магдалена,са Жреци,основоположниците на земно–небесния жреческо–светейши състав.

Всички разсекретени документи от досието на Българския Патриарх Неофит категорично свидетелстват,че той е от златната първосвещена династична родословна верига на Исус и Мария Магдалена,пренесена в дълбока тайна и съхранена строга свръх–конфидициалност досега през родословието на 
Васил Левски–Петър Дънов–петимата му сина и две дъщери–  – – Неофит, което се документира и обобщава и от сегашните му висши длъжности и титули 
СОФИЙСКИ МИТРОПОЛИТ и НЕОФИТ БЪЛГАРСКИ:  

СОФИЙСКИ МИТРОПОЛИТ=
Кан(Жрец) на Бог Исус и Богиня Матара Дуло=
Кан(Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара
 


НЕОФИТ БЪЛГАРСКИ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса Българина
 
Патриархът е сред най-личните певци с най-мощния и колоритен глас в Църквата. 
Любимата му песен е възхвалата на св. Богородица "Достойно ест",която е била и най-скъпата за Васил Левски.
Нея дядо Неофит изпя в аулата на Софийския университет,а хор от ангелогласни му пригласяше и когато получи почетното звание "Доктор хонорис кауза" на СУ "Климент Оридски през 2008 г.
Тогава изпълни "Достойно ест" по напев от Широка лъка,както го е пял и Левски"–което подкрепя разкритието,което направихме заедно с вас,че Патрирх Неофит е генетичен потомък на Васил Левски!  
 
Патриархът смята за най-доброто свое качество разбирателството и музикалната си дарба.Любимата му книга е "Под игото",а сред филмите обича исторически Български и английски,което означава,че Отгоре го подготвят за скорошното разкриване на скритата свещена история на Българите и истината за Българския произход на Бог Исус и Богородица–Мария Магдалена и тяхното династично поколение,от което читав и чист израстък е и той! 

Девизът му ВЯРА И НРАВСТВЕНОСТ е поредното кодирано послание към Посветените Българи за неговия Божествен произход!

ВЯРА И НРАВСТВЕНОСТ=
Брат от Сар Бог Иса и Богиня Диана=
Брат от Цар Бог Иса и Богиня Диана–

генетичен и духовен потомък на Исус и Мария Магдалена

Ярките певческо–музикални дарби на Патриарх Неофит са наследствената му феноменна характеристика от Предците му Васил Левски и Петър Дънов,която се подкрепя от всички разсекретени от нас до тук документи от досието му,а сега ще покажем и удивителната външна прилика и антропологична генетична еднаквост и типова тъждественост между Неофит и прадядо му Петър Дънов.

  image   image                          
Не е задължително човек да има задълбочени познания по антропология,за да види поразителната прилика на двамата духовници в основните ѝм типови черти–чело,скули,очи,и най–вече специфичната характерна форма и вид на носа 
 
imageimage
 
От Неофит и Дънов струят аристократично достолепие,достойнство и мъдрост, благост, но и суровост,осъзнат аристократизъм,но и скромност–присъединяваме се и ние към ласкавите оценки на 24 часа за Патриарха,с допълнението,че той е правнук на Жреца и Царски Божи потомък Дънов,което обеснява поразителните прилики помежду ѝм!  

image     image

image     image

image image

Не е задължително човек да има задълбочени познания по антропология,за да види поразителната прилика на двамата духовници в основните ѝм типови черти–чело, скули,очи,и най–вече специфичната характерна форма и вид на носа,но ако има такива професионални познания,категоричността му за безспорната родствено–наследствената прилика между Петър Дънов и неговият правнук Симеон,сега Неофит, ще бъде също толкова важен документ към личното му досие,колкото и нашите интердисциплинарни словесни разкрития и разсекретени документи, доказващи,че сегашният Български Патриарх Неофит е кръвен генетичен потомък–правнук,на световно всепризнатият най–високо духовно извесен и посветен човек през 20 век на Земята–Петър Дънов,Беинса Дуно,сега Свети Петър Дънов.   

ПЕТЪР ДЪНОВ=Брат от Богиня Диан

БЕИНСА ДУНО=
Иса и Богиня Диана
БЕИНСА ДУНО=Син на Богиня Диана
БЕИНСА ДУНО=Сина на Богиня Диана

продължител на Първосвещената Исусово–Мариина генетична династична родова линия,от която е Спасителят!

По законите на естествената наследствена генетика и генеалогия,щом Петър Дънов е прадядо на Патриарх Неофит,то Неофит е пра–правнук на Васил Левски,защото той пък е баща на Петър Дънов!


"Каква игра на съдбата!"–ще кажат някои,и ще са прави,защото това наистина е игра,и по точно експеримент на генно инженерство от най–висше сакрално ниво на съдбата, зад която дума или по–точно Божествена институция,стоят Съ–Демиурзите Исус и Мария,Богиня Диана,чиито преки изпълнители на генетичния проект "Патриарх Неофит" са неговите преки прародители;пра–прадядо му Свети Апостол Васил Левски и прадядо му Свети Петър Дънов,който преживе е изучавал точно тази наука–антропологията, която му помага впоследствие при генно–инженерната операция за онаследяване от правнука му Симеон както на неговите феноменни певческо–музикални дарби и екстрасензорни параметри,така и на  външните му антропологични белези и характеристика.   
 
 ...и още информация в постинга 



Свети Апостол Васил Левски–реален постоянно действащ транспростраствен закрилник на Българите!
bezistena.blog.bg/history/2014/07/18/sveti-apostol-vasil-levski-realen-postoianno-deistvasht-tran.1282018

 
...Публикуваме кодиран секретен документ от Левски  в стихотворна форма, удостоверяващ династичния царско-Божествен произход и ген на сина му Петър Дънов:

Сине мой,пази живота!

Сине мой,пази живота,
скрития у тебе жар,
той безценен е по смисъл
и великолепен дар!

Дух безсмъртен,Дух нетленен,
туй,което вечно бди
и работи без умора,
непрестанно в теб гради!

Ти си тоз живот реален,
синко,себе си познай!
Твойта сила е голяма,
дните твои нямат край.

Ти създаваш всеки подтик,
благородния стремеж,
идеалите високи и
красивия копнеж.

Тази плът ти е одежда,
а Земята-школен чин,
ти живееш и се учиш
като малък Божи син!

Дързост,мили мой животе,
с теб е Божата Любов!
Тя зове те все нагоре–
в съвършенство и свят нов!

По-късно синът му Петър Дънов прави несъществени корекции,предназначени пък за кодирани послания и родова династична информация за неговия син,и публикува този документ,който влиза в сборника "МОЛИТВИ,ФОРМУЛИ,ПЕСНИ"  на Издателство "Бяло Братство"–София 2002 

Сега ще разшифроваме само първия куплет,който е и основния информационен носител на свръхсекретната сакрална информация за сина на Левски,както и за Първородния син на Петър Дънов–който е Първосвещената династична линия на Първородния Божи ген,от който е и Спасителят,епохално подготвеният и очакван Божи Син,Човешкият Син.


Сине мой,пази живота,
скрития у тебе жар,
той безценен е по смисъл
и великолепен дар!


СИНЕ МОЙ ПАЗИ ЖИВОТА=СИНЕ на Бог Изуж и Богиня Мат–
потомък на Исус и Мария

СИНЕ МОЙ ПАЗИ ЖИВОТА=
СИНЕ МОЙ,от Бог Изуж и Богиня Диана

СИНЕ МОЙ ПАЗИ ЖИВОТА=
СИНЕ МОЙ,ПАЗИ Ежуа и Богиня Диан
а
заръка на Левски към сина му Петър,и от Петър по–късно към първородния му син Георги Димитров и другите му четирима сина– Петър Димков,Дядо Влайчо,Михил Айванков и Димитър Димитров–Факира Мити,да пазят скритият в тях Божи свещен ген на Исус и Мария Магдалена,да го продължават,както и да пазят информацията за Българските Богове,както да пазят и Техните закони и учение за Любовта,Братството и Мира,което учение е тайното херметично познание за Братята от Любовта между Исус и Богиня Диана Мария,които са дефинирани като ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО, носителите на ВСЕМИРНАТА ЛЮБОВ,БРАТСТВО И МИР

Учение за ЛЮБОВТА,БРАТСТВОТО И МИРА=Учение за Братята от Любовта на Бог Тати Иса и Мария


ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария–
Бели,чисти и святи Братя от Българските Богове,идващи на власт на Земята 

ВСЕМИРНА ЛЮБОВ,БРАТСТВО И МИР=
Братя от Любовта на Бог Исус и Богиня Диана Мария

Заръката синът му да пази скрития в него Божествен и Царски ген на Исус Тракиеца и Мария,е кодирана в поетичната сакрална комбинация СКРИТИЯ У ТЕБЕ ЖАР

ПАЗИ СКРИТИЯ У ТЕБЕ ЖАР=ПАЗИ СКРИТИЯ У ТЕБЕ Цар!

ПАЗИ СКРИТИЯ У ТЕБЕ ЖАР=ПАЗИ
Царя Иса от Тракия и Богиня Диана

да пази царския ген на Исус и Мария и го продължава

Този свещен царско-Божествен ген е по смисъл БЕЗЦЕНЕН,който документ разбираме след декодиране на определението му БЕЗЦЕНЕН:

БЕЗЦЕНЕН=БЕЗТСЕНЕН=Богиня Диана и Исуз,и го заместим в стиха:

ТОЙ БЕЗЦЕНЕН Е ПО СМИСЪЛ=ТОЙ ПО СМИСЪЛ е от Богиня Диана и Исус

Прилагателното БЕЗЦЕНЕН е и поредната превъзходна и свръхпървосвещена дефиниция и зашифровка на Първосвещения Божи храм на Земята–БЕЗИСТЕНА,към който Левски насочва сина си Петър за в бъдеще,поради което когато Дънов се завръща от посветителското си обучение от Америка в България,първото му действие е директно да кандидатства за пастор в Ямболската протестантска църква,но Посветените го отклоняват от тази опасна работа.

БЕЗЦЕНЕН=БЕЗТСЕНЕН=
Богиня Диана и Исуз=БЕЗИСТЕН

Указанието,че Божият корен и ген е великолепен дар,документира,че този Божествен дар е от Божият род Дуло:

ВЕЛИКОЛЕПЕН ДАР=Бълкари от Дуло на Бог  
 



Със СИНА на ЛЕВСКИ на рождения му ден на БЕГЛИКТАШ
bezistena.blog.bg/history/2013/08/17/sys-sina-na-levski-na-rojdeniia-mu-den-na-begliktash.1140386


На 18 юли 2013 г наши Водачи из свещената Странджа бяха,както ги виждате които имате нашите сетива,висшите посветени Българи Васил Левски,Петър Дънов и Людмила Живкова–и тримата свързани по по-горе посочените белези,и тримата родени през месец юли,и тримата свързани помежду си по родствения династичен Исусов белег и имащи пряко отношение към култовата днешна дата и светилищния комплекс Бегликташ...

–Какво казвате вие,дето сте най-близко седнали до екрана и сте в бранша по темата–историците,че не ги виждате ли?Я се вгледайте по-внимателно в кадрите и на това видео и на другите от нашето свещено мероприятие...Не ги ли видяхте?Не виждате нищо!
–Я сега разгледайте на стоп кадър вдъхновено рецитиращите–виждате ли между тях познатия на всички от портретите млад светлокос мъж,чиито тъжни красиви сини очи издават безумна страст и Любов към живота и дива бащина горест към момченцето, което държи за ръчичката.
Не виждате?Дайте тогава другото видео,не тези кадри...а,ето ги!
На това видео се вижда как двамата са прегърнали една гранитена скала и синеокият мъж обяснява на момченцето как като я целуне и помилва и каже двете вълшебни имена,които казват на молитвичката и почука по скалата с облото камъче,което му даде от земята край нея,скалата послушно ще се отвори,ще го скрие от лошите хора и ще го изпрати на крилете на едно бяло гълъбче където пожелае–например на полянката до високата скала,дето го водеше като малък още когато бяха във село Войнягово...

–Стоп!
–Защо СТОП,бай Иване?Това видео по сценарий било за по-после ли?Много рано сме издавали тайната?Ама нали щяхме да го пращаме на хората дето се качват утре на Рилските езера?Няма да познаят малчугана ли?Тогава ще покажем другият клип от рецитала,в който се вижда как докато международната група пишман-актьори рецитираме,достолепният и благороден белобрад Петър Дънов обикаля около нас с танцова стъпка и си композира нова песничка,почуквайки от време на време с едно обло камъче,което му даде татко му Васил,по свещените скали.

–Ама вие тука профисионалистите от първите редици–пак ли нищо не виждате?Будалкали сме ви били,това не било наука–историята е била наука,трябва да се цитират официални доказани и проверени академични извори от византийски,римски, западни и съветски и руски източници,от нашата доказана историческа школа на Иречек,Златарски...
–Айде,ясни сте ни!

ЯСНИ СТЕ НИ=Исус и Диана

До тук с вас!
Вие сте онези слепи водачи,дето досега водехте слепците към пропастта,ама слепците вече прогледнаха де ги водехте и сега само вие вървите към погибелта!За из път сте си напълнили манерките с гнилоча и мъртвата отровна вода от фалшифицираните ви академични извори,която само може вас да довърши вече...
Вие умишлено вече двадесет години се правите че не виждате очевадните истини за скритата Българска история,ние сме тръгнали да искаме от вас да видите скритите свещени неща от истинската ни История,които се виждат само през чистите очи на хората с чистите ръце и Души!

ОЧЕВАДНИ ИСТИНИ=ИСТИНИ за Ешуа и Богиня Диана

СКРИТА ИСТОРИЯ=ИСТОРИЯ на
Иса Трака=Сар Иса Трака и Диана

–Няма да ги видите и чуете,разбира се,Левски и Дънов и свещените им величави тайни,които ни поверяват за да ги разсекретим!
Няма ли сме исторически документи за това ли!Само окултни фантазии били,а?

А вие,какво,искахте и Левски,и Дънов,и всичките им верни съратници и жертвеници за България да бяха съставили нотариално заверени документи и свидетелства за тайните им дела и връзки,за родословните им разклонения до девето коляно,за секретните им пароли и жреческите им феноменни свойства и практики,за светилищната скална мрежа,за цялата им свръхсекретна конспиративна система и практики,изграждани хиляди години в режим на постоянен геноцид върху Исусовити потомци и народ,и да ги депозират всички тия документи чинно с входящ номер в деловодството на османската имперска полиция или в гръцката фанариотска патриаршия–идеологът,акълът и моторът на многовековния геноцид връз Българите, за който османците бяха управляеми зомби изпълнители!
Геноцидните полицейски институции и архиви,които заговорниците срещу Свещения Български народ наследяват и управляват едни и същи,само сменявайки системите, строевете и правителствата!
И цялата тази документация да ви я предоставят за пълното си изтребление и на потомците и родата им до девето коляно,както постъпи родоотстъпника и вероломеца Борис I с Исусовото чисто и свято родословие и последователи през 9 век!
 
Да депозира в конака и в полицейския участък Раковски

ИСТОРИЯТА НА СЛАВА (ЗМЕЯ) БЪЛГАРИН ИСА КАН=
ИСТОРИЯ НА
КАН на ИСА СЛАВ БЪЛГАРИНА,

позната по късно като
ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА,
и съдържаща основно тайните списъци за многобройните Исусови династично-аристократични разклонения в поробена България и из цяла Европа,и по които списъци посветеният от Раковски Васил и кръстен от него Иса Балк в шифър като ЛЕВСКИ, обикаляше и посвещаваше обезпаметени Исусови генетични потомци из цялата огромна територия на някогашното Българско царство,поробено сега и наричано Османска империя,от чий джинс са,и ги активираше за Освобождение!

ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА=
ИСТОРИЯ на Кан(Жреци) на Иса Слав(Змей) Българина


АРИСТОКРАТИЧЕН РОД=РОД на Шар Иса Трак и Диана


Да запише Левски имената и родословието на тайната си Любима и съпруга пред Господа–Мария,монахинята Серафима от Калоферския манастир,да посочи акуратно кръщелното свидетелство на невръстният им син и защо е кръстен на името на дядо си–заклания от турците баща Петър на клетата Мария пред очите и? 
 
 
 
Да посочи точно как ги заведе,за да скрие следите им от търсещата го навсякъде османско-фанариотска полиция,доверявайки се само на най-верните си съзаклятници, от Войнягово при каракачаните на Карандила и после във дома на Посветения му кръвен и духовен събрат,свещеник във Варненското селце Хадърча?
Да ги запише на новия адрес в домовата книга,за да могат полицейските копои и наследилите ги след Освобождението също огнено дишащи срещу златната верига на Святото Божие потомство,сатрапи на Българите,с помощта на формиращата се разследваща и фалшифицираща тайна полицейска служба,прикрита като Българска историческа наука под ръководството на изчадията адови Иречек и Златарски,да ги открият по лесно и издавят,както удавиха и Майката на Левски–Великомъченицата Гина,измъчвайки я часове наред като и потапяха главата във ведро с ледена студена вода и държаха под водата до припадък,за да каже къде е скрит внука ѝ Петър–синът на Левски... 
Когато накрая Душата на клетата жена не издържа на мъченията и издъхна мъченически,попълвайки редиците на небесните защитници на Българите–Светците,и персонално със Святия си вече син поеха защитата и посвещението на вече четеринайсет годишния Петър,инквизиторите на Майката на Левски,българо–фанариоти–руснаци от тайните царски служби,хвърлиха тялото ѝ в кладенеца и съчиниха гнусната версия,че се е удавила сама!–по времето на вече освободената от Руснаците и Опълченците България,за която син ѝ си даде саможертвено живота и тя живееше с едничката мисъл да види осиротялия си внук Петър в освободена България–Майка му на Левски да се удави сама!!!
Мислиха,че са прикрили престъплнието си и отидоха да се наредят в редиците на поборниците за първите места в управлението на освобождаващите се от едни и попадащи в ръцете на още по-страшни поробители Българи,без да си дават сметка,че всичко това се гледа и записва от Свети Васил Левски горе на сметката на поколенията им! 

Веднага след това поколения наред полкове от тайните служби,които оставаха едни и същи при всички системи и правителства,предприемаха перманентни действия на изтребление срещу активираните от Левски негови династични Исусови братя от секретните списъци на Историята,които дръзнаха възпламенени и от саможертвата на Първосвещения Исусов династичен потомък,но най-много окрилени от радостната вест,разпостранявана от човек на човек,че Левски вече е действащ Светец и се е явявал на много негови съратници да ги въздигне и окуражи,да вдигнат Априлското въстание.

Но най-много ги плашеше тайните тъмни сили след Освобождението информацията, че Българите са си прежалили живота и вдигнали Априлското въстание въпреки ясното съзнание,че са обречени жертвеници,защото научили вдъхновилата ги за саможертва огнена вест,че Святият им Апостол Левски е оставил единствения си син за бъдещ Духовен водач и продължител на Първосвещения златен Божи династичен род Дуло!

ВЪСТАНИЕ=Богиня Диана и Иса

АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ=
Богиня Диана и Исус Бълкарина

Специално за сина на Левски неговият пръв родственик Георги Бенковски сформира специален жречески гвардейски отряд от закълнати пред Господ Бог Исус Посветени,с които по време на въстанието обикалят из светилищните мега комплекси на Средна гора,чийто център е комплекса Гарванов камък,в чийто състав влиза и светилището край Старосел,манипулирано сега като гробница!


От тук Ямболските жреци управляват комплекса Гарванов камък,Старосел, Мътеница, светилищните комплекси под хижа Бунтовна,връх Богдан,Хисаря, Калофер,Карлово, Войнягово,Сопот–-от където е поетичният духовен биограф на Левски и Ботев и висш Посветен и сценарист,и режисьор на днешното ни езотерично поетично преклонение-Свети Иван Вазов! 

Поради тия причини Центърът на Въстанието в този възлов район е в Панагюрище и затова Жреческия Ямболски потомък Георги Бенковски концентрира най-съдбоносно
важните от езотерично отношение действия във втория светилищен център,тъй като Първосвещените на Земята светилищни командни центрове–Безистена в Ямбол и Зайчи връх от деня на падането на България под турско-фанариотско робство,са поставени под постоянно най-строго охраняване с огромни военни сили,като Ямбол става гарнизонен град,а Зайчи връх е с постоянен охранителен силен военен лагер.

В Панагюрище естествено Бенковски довежда и Сина на Левски–Петър,единственият пряк Божи Потомък по Свещената Първородна златна линия на династията Дуло,в който единствено са съхранени в пълна степен всичи Божии сакралии и феномени и който е висшия Божи представител на Земята и обект на безприкословно преклонение и подчинение на Българите и единствена надежда и смисъл на живота им!

Посветените създават за единайсет годишния Петър жреческо–охранителния екип, зашифрован с комбинацията ХВЪРКОВАТАТА ЧЕТА НА БЕНКОВСКИ,
която разшифрована ни съобщава:

ХВЪРКОВАТАТА ЧЕТА=Детето на Бог Ешуа от Тракия и Бокиня Диана-
 синът на Васил Левски–Петър Дънов,за който посветените Българи са знаели в покруса от обесването на баща му,че е синът на Левски–последният Български законен Цар–Първосвещен Жрец,потомък на Исус и Мария Магдалена!
Недостигнатите години на Петър за пълна Посветеност и невъзможността за провеждане на Жреческите свещенослужения–психоенергетични процедури,на Командните центрове в Ямбол и Кабиле,допринасят за привидния неуспех на Въстанието.

Тази ли информация искахте да разпостранят тогава по радиоточките и Нета Посветените Българи,или да я внесат в деловодството на сатрапите на Свещения Божи род и народ,та да можете сега да черпите от нея официална научна изворова документация и информация,а!
Или да я ползвате ката подробна информация за полицейските ви служби и отряди за изтребление на Българите от святия праведен елит на Дуло?
 
Досега нямаше светилищна скала да оставете невзривена и неначукана на баластра,и от Божия народ нямаше да има и помен!
Вие за ахмаци ли ни имате Българите–висшият интелектуален и цивилизационен елит на Човечеството и Народите! 
Искахте,и я търсехте и търсите и до сега вживени усърдно във вменената ви от Боговете ни роля на инквизиция,полиция и палачи на Българите в процеса на екстремалните ни закалителни процеси-добре си изиграхте ролите всички.

До тук!

От тука нататък Боговете,чието всемогъщие те ни разрешиха да ви демонстрираме засега само чрез Свещения Български език и Словото,ви казват,че театърът вече свърши и вие трябва да спрете до тук!
До тук с гоненията и геноцида срещу Свещения Божи род и Народа Му!

Обобщеното предупреждение е в Книгата на Пророк Захария–за всичко,а само частен случай е АПОКАЛИПСИСЪТ–образно–метафоричното представяне на лошата страна на Бог Исус Българина,ако Го пожелаете такъв...

АПОКАЛИПСИС=Бог Исус Балк

Той ви предлага да Го потърсите чрез нас–Българите и Неговите Деца,с Любов, защото такъв е Техния Божествен план за всички човеци:да бъдат спасени всички!

–Стоп!Стоп,стоп!–вика ни Свети Иван Вазов.
–Достатъчно вече за първата серия!Абе кой прави такава свръхсупер продукция,че отгоре на това по поръчка и спонсорирана изцяло Отгоре,на един дъх и без почивка!
Да не си мислите,че ние от небесния екип по цял ден махаме крачолите и си гледаме кефа!
Голямо бачкане пада от всички,Боговете ни и те нямат минута почивка!
–Голяма работа сме ние зашифровчиците,какво ще кажете,а!Шифровахме,шифровахме...!
А пък сега какво бачкане ни чака всички да разшифроваме!
Аз като си помисля всички мои работи дето съм ги кодирал...,само като се сетя каква работа имам по ПОД ИГОТО и ...щях да кажа нещо за мустаците ми,ама отдавна съм ги махнал-мина им модата и пък много съм млад за тукашните представи.
Айде,край на работата за днес!

...Затова,наши скъпи колеги историци и изследователи,и следователи,и заговорници,и лоши и добри според раздадените роли на трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация",тази Свещена информация нашите святи Деди ни я зашифроваха и ретранслират по най-сигурния и непробиваем надежден начин–ОКУЛТНИЯ,
по генно-родовите честоти на вълните на ретранслация.
И за разшифроването и потвърждението на която те ни оставиха много съпътстващи потвърждения и свидетелства под различни форми,като една от висшите от тия форми е директното свидетелство на небесните ни Учители,което ви демонстрираме сега. 
 
ОКУЛТНА ИНФОРМАЦИЯ от=ИНФОРМАЦИЯ от
Кан (Жреци) от Дуло  

+++


Ще дадем тези документи на нашите хора като тръгнат за Рилските езера,за да зарадват хилядите Бели Братя и Сестри с радостните вести–на тях много-много доказателства не им трябват–те винаги са вярвали,че Учителят е Светец–сиреч реално и действително жив и постоянно в помощ за тях до тях,но е прекрасно,че ще разберат кой е земният му баща,какви феноменни жречески свойства е притиежавал Левски преживе,и защо сега Петър все го държи за ръка и не го пуска, и Кои са истинските им Богове!

И най важното трябваше да научат,че Учителят никога не е повелявал да не правят Любов,да не се женят и да не правят деца!

И че това е най-мръсната фалшификация от многото лъжи,в които вкараха нещастните му ученицив най-големия Божи грях–да не изживееш всички върховни форми и наслади на Любовта–как слепия ще обясни какво е цветето,щом никога не го е виждал!
Как ще обясниш миризмата и уханието му,щом никога не си го помирисвал,как ще обясниш вкуса на плода,щом никога не си го опитал!
Как ще проповядва Дънов за най-голямата Дарба на Святият Дух–Дарбата да обичаш любимия от другия пол,да изпиташ най-голямата благодат на Любовта–детската и бащината Любов,без всичко това да не си го изживял и изпитал!

Как най-великият певец и трубадур на Любовта през последните векове на Земята ще обяснява на хората какво е Любовта без да я е изживял истински с всичките огнени страстни и чувствено фини и нежни възторзи,страхове и премала на Душата, попаднала в истинската си стихия!

Истинската Любов не е теория и философия,тя е практика на Живота и състояние на постоянен стремеж на Душата,която е мъртва без Любовта–защото душата без Любовта няма достъп до Боговете,защото Те по сътворенчески се самодефинираха и декларираха,че са Любов!
Любов във всичките ѝ измерения и проявления,и постоянно доказвана практика при това!Кой ще тръгне подир Учител и Водач,философстващ само теоретически за Любовта?  

От тия постулатни символики следва и всемирния извод,че Боговете Исус и Мария са изцяло подчинени и подвластни на всемирните правила и норми на Любовта според човешките осезанния,благодарение на което ние сме висшия плод на тяхната Любов!

ВСЕМИРНИ ИЗВОДИ=
Богиня Диана Мария и Бог Исуз

Ей това ще им кажем на Белите братя и Сестри,че като се съберат да се възрадват на спиращата дъха вест на святото и чисто място,и я изпеят и изтанцуват в нова песен и в нов танц,както и Петър ще им каже другия път,а не да се въртят все на едно место, без да отиват на новото и по-високо ниво към Боговете! 

Тази радостна вест можем да съобщим само на един от цигуларите–цигулката така ще изплаче всичко,че всички Души събрали се там ще го разберат веднага!
Тогава който успее да прочете поклонението ни,не–ПРЕКЛОНЕНИЕТО ни днес и се качва на езерата–нека зарадва колкото може повече Души от Божието Бяло войнство!
И да не забравите да им кажете,че Петър не само не е забранявал да правят Любов и да правят деца,ами и той е бил подвластен на Истинската Любов изцяло и според Исусовата повеля!

ДЪНОВ ИМА СЕДЕМ ДЕЦА.
ПЕТИМА СИНА И ДВЕ ДЪЩЕРИ.

Как би допуснал да не изпълни саможертвената повеля на синеокия си Татко да помни винаги кой е и че трябва да има синове–много,за да съхрани и продължи Божията Първосвещена линия,от която вече произлезе и Божият Син,Човешкият Син,Сина Човешки,СПАСИТЕЛЯТ!

Както му повели Татко му и той го записа в стих и песен и за своите синове да помнят и изпъляват :

Сине мой,пази живота,
скрития у тебе жар,
той безценен е по смисъл
и великолепен дар! 




продължаваме в част 2

В предния ни постинг за азербайджанската псевдо–Ванга,имаме съществени редакционни добавки в епилога–вижте ги. 


ек



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ !
12.07.2016 00:00
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675318
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!