Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2013 15:12 - Оранжевите хора
Автор: eltimir Категория: Политика   
Прочетен: 2869 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Тоя на картинката не е оранжев, ама ми се ще да припомня едно много старо предсказание: "От Вечното море ще се надигне той, ще изправи армия срещу армия, ще настрои брат срещу брата му..." Тоест предсказано е онова, което вършат днес евреите. Ако някой може, нека ме опровергае. ***

Този текст е бил изпратен лично от автора до един мой стар приятел. Той го превел на български и ми го прати. Не знам дори дали и в САЩ е публикуван. Само ще добавя, че Авторът е с индиански корен.

***|

Когато си изкарвах шофьорска книжка в щата Мейн, трябваше да премина очен тест за цветовете. Казаха ми, че имам слаба цветна слепота, но недостатъчна, за да попречи да си извадя книжка. Когато един оранжев предмет стои отделно, аз го виждам като червен или жълт в зависимост от неговия отенък. Имам пурпурна вратовръзка, която виждам като тъмна на цвят, но „всички” (- „оранжевите хора”) – казват, че тя е светла. Това са хората, които се дразнят от мен, защото не мога да виждам оранжевото. Аз ги наричам „оранжеви хора”. Те всички изглеждат като роднини, независимо дали живеят в Ориндж Каунти, Калифорния, Нориджуок, Мейн или Хоридж, Масачузетс. На вид са като крастави жаби, те са утренни хора, които мразят нощта, обичат ярката светлина, боготворят слънцето, подчертават в произношението си гласния звук омикрон (кратко „о”)1 и си мислят, че техните доктори са богове. Този тип хора са заплаха за цялата страна. Те са отговорни за законите на Меган и лобират за изолирането на всички мъже с двойна Y-хромозома (кроманьонци) просто защото са с двойна Y-хромозома. Всъщност те са за геноцид на цялата кроманьонска раса. Аз мисля, че те идват от Атлантида. Те са първите, които организират линчуващи тълпи срещу всеки, който е „различен”, така че самите те заслужават да бъдат изолирани като стереотипична група чудаци – „оранжеви хора”.

Имаше една книга за Атлантида, писана в 1971 година, която беше толкова забавна, че и досега си спомням подробностите. Тя беше писана по времето преди етническият хумор да се превърне в „политически некоректен”. Имало е 24 племена на атлантите – ще ги опиша едно по едно, започвайки с второто и оставяйки първото за последно, без да навлизам в стереотипичните характеристики на тези народи. Техните имена са използувани като имената на 24-те часа на денонощието в „Хептамерон” (или „Магически елементи” – средновековен окултен труд от Пиетро д’Aбано). Хората от второто племе – Джанор – били като скандинавците, тези от третото - Насина – като испанците, от четвъртото - Салла – като франзуците, петото - Садедали – като индийците, Тхамур – като черните африканци, Оурер – като американския Запад, Тханик – като полинезийците, Нерон – като древните римляни, Джайон – като американския Изток, Абай – като германците, Наталон – като шотландците, Берон – като коренните американци, Барол – като ирландците, Тхану – като ориенталците, Атхир – като източно-европейците, Матхон – като древния Близък Изток, Рана – като англичаните, Нетос – като гърците, Тафрак – като турците, Сассур – като древните египтяни, Агло – като поляците, Калерна – като италианците и Салам – като арабите. Но първото племе – Яйн – превзело целия континент Атлантида. Те били като „оранжевите хора”, които описах по-горе. Те се опитали да елиминират всички етнически различия в Атлантида като поделили континента на 10 области и се опитали да наложат на всички да следват техните обичаи. Императорът на Атлантида бил Яйнит и се наричал Ог от Яйн. Той имал син, който проповядвал

пуританска етика и този дебел Яйнитски принц бил бутнат от Стената на остров Бимини, която бе намерена под водата край Бахамските острови – един от главните древни артефакти на Атлантида, открити в наши дни. Неговата смърт е прототипът, откъдето сме получили приказката за Хъмпти Дъмпти. Колкото по-дебел бил един човек в племето на Яйн, толкова повече власт и авторитет се считало, че му се предава от Слънцето. Яйнитите били монотеисти, почитащи Слънцето като върховно същество. Тези от династията Ог се считали императори по божествено право и тежали над хиляда паунда (453 кг). Избухнало възстание. И Одан от племето Атхир повел възстаниците от всички други племена на изход от Атлантида. Напредналата технология, която съществувала преди Яйн да вземат властта, била използувана за да потопят континента точно навреме, така че възстаниците да могат да избягат. Те се разпръснали по целия свят и станали коренни раси на съответствуващите им съвременни народи. В Америка има много Яйнити – аз ги нарекох „Оранжевите Хора”. Яйнитите са много глупави и нелогични и все пак фанатично идеологични относно конформизма към непрактични формалности. Тлаватлийските Яйнити наложили военна дисциплина на всичките атлантски народи и се опитали да превърнат целия континент в подобие на голям военен лагер. Яйнитите потиснали напредналата древна наука и довели на Атлантида „тъмни векове” и все пак древната наука била съхранена достатъчно, за да бъде разрушен континентът с надеждата да се постави край на Яйнитската тирания. И все пак ние я имаме тук, в Америка. Никсън беше добър пример и той се опита да стане един нов Ог от Яйн, макар да не беше дебел. Древната атлантска наука отпреди Яйнитската тирания е била по-напреднала от нашата технология днес. Тя била получена от Древните, които генетично модифицирали неандерталците в кроманьонци. Но тогава една друга група извънземни, която арогантно се наричала „Старшите Богове” генетично модифицирали кроманьонците в Хомо Сапиенс и една мутация, известна днес като синдрома на Даун, дала началото на племето на Яйн. Хората от племето на Атхир били все кроманьонци и Яйнитите още тогава се опитвали да ги изтребят, затова те трябвало да поведат бунт, за да се спасят в самозащита. Това все още е в основата на актуалната световна политика днес, така че внимавайте и бъдете предупредени – именно Яйнитите винаги са дискриминирали разнообразните генотипове и онези, които са различни. Ненормалните Яйнити са причината на всичките ни проблеми. Един нов Одан ще се яви от племето на Атхир и ще освободи хората.

 

Мигел Лахункен




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: eltimir
Категория: Политика
Прочетен: 2996001
Постинги: 1129
Коментари: 3255
Гласове: 2482
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031