Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2014 21:50 - ОЧАКВА СЕ ИЗЯВЛЕНИЕ ОТ ОФИЦИАЛНАТА ЧИСТАЧКА НА НАТО!
Автор: lyubomircholakov Категория: Политика   
Прочетен: 4557 Коментари: 3 Гласове:
12

Последна промяна: 26.09.2014 22:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    С цел да се даде възможност да се чуят различни мнения, за да се реализира на практиката свободата на словото, мненията и обмяната на информация, продължаваме запознаването на българската общественост с мненията на руски общественици, анализатори, дейци на културата и изкуството, политици и официални институции.

   Сега ето информация за мнението на Министерството на отбраната на Русия по повод изявленията на чиновници от НАТО...
   В Министерството на отбраната на Русия опровергаха изявление на „представител“ на НАТО, където се съобщава за някакво извеждане на значително количество руски войски от територията на Украйна.
   - Бих искал да обърна внимание, че поредното изявление от името на НАТО, което уж сочи присъствието на руски войски в Украйна, този път е направено от някой си „подполковник Джей Янцен“ - заяви официалният представител на Министерството на отбраната на Русия генерал-майор Игор Конашенков.

image.

Генерал-майор Игор Конашенков

- При това текстът на своето „официално изявление“ въпросният писар изпратил в авторитетната агенция „Ройтерс“ с обикновено писмо по електронната поща - продължи представителят на руското ведомство. - От което не е трудно да се направи извод, че във връзка със започващата ротация на персонала в щаб-квартирата на НАТО, предизвикана от оттеглянето на господин А Ф. Расмусен, напоследък са решили да се „прочуят“ и редовите служители от неговия апарат.
   Конашенков отбеляза, че „при такава тенденция на по-нататъшно понижаване на нивото на говорителите на алианса“, които правят „разобличителни“ изявления по адрес на Русия, „бъдещите русофобски нападки от името на НАТО, очевидно, следва да очакваме от представителите на фирмите за почистване в щаб-квартирата. Но вече направо като sms-съобщения - заключи той.
   Генералът явно имаше затруднение да уточни коя точно чистачка се очаква да направи изявление от името на алианса. Явно руското разузнаване не се беше добрало до такава информация.
   На 24 септември агенция „Ройтерс“ разпространи изявление, получено в редакцията по електронната поща от „представителя“ на НАТО подполковник Джей Янцен, за наблюдавано „извеждане на значително количество руски войски от територията на Украйна“, напомниха в Министерството на отбраната.
   Още в своето писмо Д. Янцен изразява увереност, че в Украйна продължава да действа „руският спецназ“ - но в същото време отбелязва, че „спецназът“ е много трудно да бъде забелязан сред опълченците.

Източник: www.armyofrussia



 




Гласувай:
18



1. анонимен - Ние сме най-дезинформираният н...
27.09.2014 15:13
Ние сме най-дезинформираният народ на света, защото всичките ни медии са отдавна купени от Америка и практически не съществува нито една опозиционна.
цитирай
2. lyubomircholakov - Ние сме най-дезинформираният н...
27.09.2014 17:03
kushel написа:
Ние сме най-дезинформираният народ на света, защото всичките ни медии са отдавна купени от Америка и практически не съществува нито една опозиционна.


Затова и трябва да се използва активно интернет и да се споделят материали, които разкъсват информационната завеса.
цитирай
3. pravda - Едно изявление от някоя хигиени...
28.09.2014 11:06
Едно изявление от някоя хигиенистка в седалището на НАТО ще звучи по-авторитетно в сравнение с доказателствата на украинците за военно вмешателство на Русия.Украинската"тежка артилерия"на доказателствата бяха някакви кадри от компютрна игра,които представиха като кадри от американски сателити.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lyubomircholakov
Категория: Политика
Прочетен: 3748253
Постинги: 581
Коментари: 2011
Гласове: 3305
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031