Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2013 08:11 - Най-страшното оръжие е времето
Автор: savremennik Категория: Технологии   
Прочетен: 12017 Коментари: 1 Гласове:
47


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 В средата на ХХ век за най-ефективно се смята ядреното оръжие, докато в края на столетието не се появява лазерното - още по-ефективно, благодарение на своята свръхточност на насочване на действието. В началото на нашето столетие стана реалност съществуването на психотронно оръжие, което е в състояние целенасочено да порази населението на отделно взета страна. А към средата на века е напълно вероятна появата на ново оръжие - хроналното...

Мнозина са чели за инцидента от 1943 г., когато в залива на Филаделфия корабът на американските ВМС "Елдридж" изчезва, след като на него са включени с пълна мощност 4 специално поставени огромни генератора. Той се появява на същото място едва на следващия ден. От 181 членове на екипажа останали живи само 21. Останалите загиват от страх, облъчване и поражения с електрически ток, при това 27 от тях в буквалния смисъл се враснали в корабните конструкции !
Изследователите се сблъскват със загадъчни явления, които свидетелстват за нарушаване на закона за съхранение на енергията - тя възниква сякаш от нищото, което е и причина за описания случай, както и на стотици други загадъчни произшествия.
Всички процеси в мирозданието са свързани с отделяне или поглъщане на енергия. Известният астрофизик Козирев стига до извода, че докато времето съществува повсеместно и постоянно, то разпространяването на измененията в неговата енергия се случват в пространството мигновено. Самото време е свързващото звено във веригата на обмяна на енергии между различните процеси.
Изследователят Валерий Рукавец построил структурен модел на времето, разкриващ неговите вълнови свойства. Той показва разпространението на енергията на времето в пространството и настъпващите в нея изменения. Една от удивителните характеристики на времето е неговата плътност, която представлява величина, равна на количеството единици време (например секунди), заключени в единичен обем пространство. Скоростта на протичане на времето е постоянна величина, докато плътността му във всяка област на пространството не е, което е доказано по време на изследвания.
Преразпределението на енергията на времето в пространството е за сметка на вълните на плътността на времето, създавани при всеки енергиен процес. Естествено, при такъв механизъм е възможно резонансно наслагване на вълните на плътността на времето, възникнали под влияние на различни източници, една върху друга. Това явление е получило названието хронорезонанс.
Изследвания от последните години показали, че епифизата - пинеална жлеза или шишарковидно тяло. с тъмночервен цвят, разположена в човешкия мозък преди малкия мозък - съдържа минерални телца със сферична форма. Тя е т.нар. "мозъчен пясък", в който "песъчинките" се състоят от кремнийсъдържащи кристални структури. Опитите установили, че в микрокристалите на мозъчния пясък се съдържа холографска информация за целия човешки организъм и именно епифизата е излъчвателят и приемникът на вълните на плътността на времето в човешкия мозък. В резултат на случайното наслагване на "човешката вълна" върху някоя друга, външна, поради ялвението хронорезонанс многократно се ускоряват и усилват всички процеси в човешкото тяло, в това число и процесите на окисление, и може да настъпи самозапалване на човека.
Структурата на времето е много динамична и реагира чувствително на всичко, което се случва в пространството, а самото време притежава колосална енергия, която често се освобождава в резултат на процесите на човешката дейност. Доказано е, че турбините на големите ВЕЦ могат да предизвикат земетресения на стотици километри разстояние.
През 1986 г. в Чернобилската АЕЦ станало наслагване на собствената честота на ядрения реактор върху хроночестотата на разположения под него тектоничен разлом. Реакторът се активизирал и взривил по време на планово снижаване на мощността му. След замервания в разрушената активна зона на реактора било установено, че в наличие са останали не повече от 30 тона уранов двуокис вместо 150 тона според разчетите.
След въвеждането в експлоатация на радиоелектронната станция ХААРП (програма за високочестотни активни аврорални изследвания) в Аляска и включването й на непълна мощност през 2002 г. светът станал свидетел на колосални бедствия, стоварили се върху Европа във вид на наводнения и подземни трусове. Мощността на устройството е 3500 киловата. 180 антени, разположени на площ от 13 хектара, позволяват да се фокусира късовълново излъчване в йоносферата на височина 100 км и тя да бъде нагрята до образуване на високотемпературна плазма. Никой засега не знае какво може да се случи с нашата планета секунда след началото на работата на това устройство. Истинската опасност се състои в това, че то е активен източник на вълни на плътност на времето, а хронорезонанс може да възникне навсякъде: в самата Аляска, в зоната на повишена сеизмичност, или по на юг - в Калифорния, в района на активния и мощен тектоничен разлом Сан Андреас...
По същество, станцията ХААРП е може би първия образец на хронално оръжие, наистина, засега все още с ненасочено въздействие. С помощта на това устройство може да се извади от строя всеки промишлен или военен обект, като практически мигновено се променят характеристиките на материалите и параметрите на процесите. 
Най-сложното при разработването на хронално оръжие е осигуряването на насочеността, за да не се случи това, което всъшност е станало по време на филаделфийския експеримент в далечната 1943 г. Много е важно също от времето да се отделя толкова енергия, колкото е необходимо, иначе въздействието му може да бъде по-разрушително, отколкото се очаква, защото е способно комплексно да повлияе на характеристиките на веществата: плътност, електропроводимост, влажност, период на полуразпад и други свойства.
Въздействието на хроналното оръжие не може да се сравни с нищо. То работи безшумно и невидимо, няма защита срещу него. Променяйки принудително скоростта на протичане на химическите, физическите, механичните процеси, може да се причинят големи неприятности.
Не е трудно да се създаде действащ модел на устройството и в домашни условия. Това биха могли да бъдат три синхронно въртящи се пумпала, разположени в ъглите на равностранен триъгълник. По-мощно устройство може да се създаде, като се ползват т.нар. въртящи се магнитни полета.

image




Гласувай:
49



Следващ постинг
Предишен постинг

1. jelezov - Научен ръководител на експерим...
02.07.2013 23:18
Научен ръководител на експеримента с есминеца Елдридж е бил Никола Тесла. Официалната версия гласи, че корабът е изчезнал от полезрението и се е телепортирал на стотици километри в базата Норфолк. Има автори, които отричат този факт и представят случая като изключително сполучлива операция за дезинформация на чужди разузнавания (на немското и на съветското) След експеримента Тесла се отказва от ръководството на Проекта и на негово място е назначен Алберт Айнщайн. В моя Блог може да се прочетат интересни неща по тази проблематика.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: savremennik
Категория: Технологии
Прочетен: 2928411
Постинги: 316
Коментари: 1907
Гласове: 15632
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Лао Дзъ - Дао Дъ Дзин
2. spiralata.net
3. blogspot.com
4. Galatceq
5. Kikowsky
6. Девет истини за биополето
7. Човешко енергийно поле
8. Тайните на йогите за здравословно хранене
9. ДИШАНЕТО НА ЙОГИТЕ
10. ПАМЕТТА НА ВОДАТА
11. Учените в шок: Смъртта не е това, което е !
12. Между живота и смъртта
13. Телевизията - масова хипноза и контрол
14. Медитация - науката проглежда за невидимото
15. Изчезнали континенти : Лемурия
16. Астрология
17. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Сензацията на хилядолетието /част 1/
18. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Каменните огледала /част 2/
19. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Скривалищата на Атлантида /част 3/
20. ПИРАМИДИТЕ В ТИБЕТ - Световната система от ПИРАМИДИ /част 4/
21. ЗАГАДКАТА НА ЖЕЛЯЗНАТА КОЛОНА В ДЕЛХИ
22. БЕРМУДСКИЯТ ТРИЪГЪЛНИК
23. АНАТОМИЯ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО
24. АУРАТА НА ДЪРВЕТАТА
25. АУРА ИЛИ ПОСЛЕОБРАЗ?
26. Местоположение и карти на Атлантида
27. Dr. Royal Raymond Rife Д-р Роял Реймънд Райф
28. Тема с продължение - д-р Роял Райф
29. ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ НА ВЪЗПРИЯТИЕТО... КОГАТО ЧОВЕК НАПУСКА ТЯЛОТО СИ Интервю с Лори Монро Емил Кацаров
30. Енергообмен